top of page

Assortiment

image.jpg

Vintage

vin·tage (de; v(m)) = voorwerpen die door hun ouderwetse uitstraling modieus zijn

Omdat we bij Streek geloven in een circulaire economie verkopen we ​tweedehands artikelen die nog een generatie mee kunnen. Een feest van herkenning, uniek en een stuk duurzamer en groener. 

Woonaccessoires

ac·ces·soi·re (het; o; meervoud: accessoires)(meestal meervoud) = bijbehorende zaken

Bij Streek kunt u terecht voor unieke en moderne woonaccessoires. Deze prachtige producten worden gemaakt in de buurt door lokale ambachtslieden en kunstenaars.

 

We verkopen o.a. de merken Urban Nature Culture, de Weldaad, Van Verre en Madam Stoltz

image.jpg
image.jpg

Streekproducten

streek (meervoud: streken)

= (v(m)) gebied dat een bep. eenheid vormt.

De lekkerste producten komen uit de buurt en worden met liefde en volgens ambacht gemaakt, Omdat het product niet van ver hoeft te komen scheelt dit in uitstoot van CO2. Ook word er veel minder gebruik gemaakt van plastic waardoor alle verpakkingen goed te recyclen zijn.

 

Onze streekproducten komen o.a. van Drentse Bijtjes, Wij'ngaard op Tiendeveen, DrentsGoud en Bio boerderij Oosting

Fairtrade producten

fair trade (de; v(m))= handel waarbij aan producenten in derdewereldlanden een als rechtvaardig beschouwde prijs wordt betaald

Producten waar iedereen beter van wordt, dat is precies wat we bij Streek belangrijk vinden. We leven allemaal samen op één wereld en daar moeten we goed voor zorgen.

Onze fairtrade leveranciers zijn o.a. Soap 'n' Scent, Kahawa Pakaya, en Sjaal met Verhaal.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Cadeaus

ca·deau (het; o; meervoud: cadeaus; verkleinwoord: cadeautje) =

geschenk: iets cadeau geven als geschenk

Voor elke gelegenheid hebben we een passend cadeau, denk bijvoorbeeld aan een lekker stuk zeep, een bierpakket van Drentse Schans, een prachtig sieraad of een leuke voervogel.

We pakken het cadeau graag voor u in!

(kerst)pakketten

kerstpakket (het; o; meervoud: kerstpakketten)= met Kerstmis aan werknemers of relaties uitgereikt pakket met luxe eetwaren, wijn e.d.

Kerstpakketten zijn niet meer weg te denken in de Nederlands cultuur en is een echte traditie geworden aan het eind van het jaar. Bij Streek maken we kerstpakketten op maat, door u samen te stellen (eventueel met hulp van ons natuurlijk...) en met (h)eerlijke producten uit de streek.

image.jpg
image.jpg

Kaarten en Prints

wens·kaart (de; v(m); meervoud: wenskaarten)= kaart die je stuurt om iem. te feliciteren, beterschap te wensen enz.

Wat is nou leuker dan het krijgen van een met zorg uitgezochte wenskaart voor je verjaardag. Of een persoonlijke deelnemingskaart in een periode van rouw en verdriet. We verkopen een aantal uiteenlopende collecties kaarten voor ieder wat wils.

Onze kaarten komen van o.a. The ArtGroup, 30x40 en BijTrynemien

Kamerplanten 

kamerplant (de; v(m); meervoud: kamerplanten)= plant die zich in de kamer laat kweken

Door groen in het huis wordt de omgeving leefbaarder, planten helpen de lucht te verversen en geven in de winter het buitengevoel wat helpt tegen depressie. Bij Streek verkopen we kamerplanten in pot maar ook stekjes in een klein vaasje. Groene vingers hoeft u niet te hebben, we geven graag tips over hoe u uw plant in leven kunt houden. 

20230407_151120.jpg
image.jpg
20230427_091827.jpg

Koffie en theeschenkerij

koffie en theeschenkerij zelfst.naamw. (v.) Verbuigingen:   theeschenkerijen gelegenheid waar o.a. koffie en thee geschonken wordt

Achter in de winkel en op het terras hebben we bij Streek de gelegenheid om te genieten van diverse koffiespecialiteiten en biologische theesoorten ook serveren we ambachtelijk gemaakt gebak.

High tea

high tea (meervoud: high teaen)= een lichte maaltijd waarbij men allerlei kleine hartige en zoete hapjes eet onder het genot van koppen thee.

High tea, wat een feest! Gezellig bijkletsen met vriendinnen onder het genot van een kop thee en een heleboel lekkers? Dan ben je bij ons op het juiste adres. kijk voor meer informatie op de pagina koffie en theeschenkerij.

DSC02456.jpg
bottom of page